Infidelitatea in cuplu

17inselaciune-min

„Prima si cea mai mare minciuna este sa te inseli pe tine. Dupa asta, toate pacatele iti vor parea usoare.” – Pearl Bailey

Ce este ea?

Conform DEX-ului, INFIDELITATEA inseamna nestatornicie in dragoste, sentimente si incalcarea credintei conjugale.
Infidelitatea apare atunci cand cei doi parteneri nu se mai regasesc unul pe celalalt, nu mai reusec sa comunice, nu mai simt nevoia sa mai fie impreuna, apare refuzul inconstient de a-si rezolva problemele si cautarea altui partener.
Este foarte important sa intelegem ce s-a intamplat cu adevarat si ce anume a declansat aventura.

Aveti suspiciuni ca ati fost inselat/a de catre partener, in relatia de cuplu?
Aveti nevoie de raspunsuri concrete care sa va ofere lamurirea indoielilor ca un prim pas in rezolvarea situatiei ?

Ne dam seama ca demersul de a contacta un detetiv particular pentru a-l verifica pe cel drag este o decizie dificila, insa, noi consideram ca teama de zi cu zi, indoiala si nesiguranta, nu reprezinta modalitatati sanatoase de a convietui si nu sunt o alternativa la sentimentele ce ar trebui sa stea la baza oricarei relatii de cuplu: iubirea, sinceritatea, siguranta si linistea.

Echipa noastra va pune la dispozitie servicii de:

– Verificare suspiciuni de infidelitate

– Adulter – probe foto – video

– Identificare surse de venituri si cheltuieli nejustificate ale partenerului

– Identificare relatii extraconjugale

In functie de raspunsurile si dovezile gasite, o actiune investigativa, in general, poate:

– sa restabileasca increderea in partener, in relatie si in dvs;

– sa ofere motive concrete pentru a va pune in alerta;

– sa va ajute sa alegeti cu grija orice decizie pe care doriti sa o luati pentru viitorul dvs.

De ce este nevoie sa apelati la un detective particular pentru a va verifica partenerul si de ce nu puteti face singur acest lucru?

Motivul pentru care nu puteti sa jucati rolul unui detective particular, iar aceasta actiune sa se incheie cu un succes este urmatorul: persoana inselata nu poate sa priveasca obiectiv situatia si sa actioneze in consecina pentru a gasi singura un raspuns onest; actiunile sale vor fi puternic influentate de latura emotionala a personalitaii. Toti cei care se confrunta cu aceasta problema se simt devastati emotional.

Astfel, depistarea infidelitatii, gasirea de raspunsuri si probe concrete si obiective, – aceste actiuni pot fi realizate doar de catre o persoana specializata – un detective particular – care poate observa si actiona obiectiv, poate strange minutios dovezi, pentru a expune apoi situatia si a confirma sau infirma tradarea.

Lasa un comentariu