Verificarea bonelor

mother-yelling-at-baby-min

Un punct sensibil si un subiect de maxim interes pentru mămicile nevoite să se reîntoarcă la serviciu când micuţul lor este încă incapabil să vorbească şi să-l lase supravegheat de o bonă este legat de procedura de alegere a acesteia şi de cum anume îşi va da seama dacă

ceva este în neregulă în felul în care bona se ocupă de copil ulterior.

In acelasi timp, apar tot mai multe cazuri in care, aceste persoane (n.r. bonele) se dovedesc a fi adevarati monstri.
Stiri sau vesti despre copii abuzati de propriile bone au „darul” de a face si mai dificila o decizie si asa delicata, pe care parintii trebuie sa o ia: aceea de a-si incredinta copiii unei persoane straine.

Acestia se pot intreba, in mod justificat, ce se intampla in perioada zilei in care copiii lor se afla in compania altor persoane: bone, baby-sitter sau educatoare de la cresa. Si mai ales, cum se pot proteja de posibile comportamente ce ii pot traumatiza pe copii.

Deoarece in ultima perioada cazurile de furt si violenta, in care au fost implicate bone, s-au inmultit, agentia noastra vine in ajutorul parintilor cu un nou serviciu – supravegherea bonei. Detectivii nostri va pot oferi investigatii si supraveghere video cu privire la comportamentul bonei, insa consideram ca, ideal ar fi ca verificarile in cazul dadacelor sa se realizeze inainte ca acestea sa fie angajate.

„Detectivul investighează activitatea şi identitatea bonei. Mai exact, identitatea şi realitatea adresei, familiile la care a lucrat şi gradul de mulţumire, sănătate, aspecte psihice şi comportamentale. Nu de puţine ori apar informaţii surprinzătoare din trecutul bonelor.”

Sunt bone care au agresat copiii, bone care au contribuit la spargerile de locuinţe, care au furnizat informaţii despre familie şi bunurile care se află în interior”, a declarat Maria Bumbaru, preşedintele Asociaţiei Nationale a Detectivilor din Romania.

Lasa un comentariu